Громадські організації навчались писати конкурсні проєкти
опубліковано 12 жовтня 2021 року о 17:40

Представники громадських організацій Тернопільщини упродовж 12 жовтня прослухали теоретичну частину щодо написання проєктів, а також на практиці перевіряли свої знання на тренінгу від Тернопільської ОДА.

Для громадських організацій та працівників РДА, які працюють у сфері комунікацій з громадськістю, щодо написання проектів, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету. До навчання долучилось понад 30 учасників. Кожна ГО після проведення такого навчання зможе більш доступно зрозуміти механізм написання конкурсних проектів.

Управління інформаційної політики та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (далі - організатор) оголосило конкурс програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка у 2022 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Конкурс проводиться у рамках програми розвитку громадянського суспільства у Тернопільській області на 2021-2023 роки.

Умови конкурсу: КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ СКЛАДАЄТЬСЯ ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ І ПОВИННА МІСТИТИ: Заяву про участь у конкурсі за формою, згідно з додатком 1. Опис програми (проекту, заходу) за формою згідно з додатком 2 та кошторис витрат необхідних для використання (реалізаці) програми (проекту, заходу), згідно з додатком 3 з урахуванням переліку статей, визначених організатором конкурсу. Листи-підтвердження про підтримку у вико (реалізації) відпо програми (проекту, заходу) або готовність долучитися до її (його) організації органів державної влади, органів місцевого самоврядування, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій в разі їх залучення до виконання (реалізації) програми (проекту. заходу). Інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема досвід виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) протягом останніх двох років або з часу реєстрації, якщо інститут громадянського суспільства зареєстровано менше як за два роки до оголошення конкурсу, за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінсування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення. Адреса за якою приймаються конкурснi пропозиції: м. Тернопіль, вул. Грушевського.8. каб. № 820, управління інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Тернопільської обласної державної адміністрації, з 09:00 год. до 16:30 год. (обідня перерва: 13.00 - 1945 год.) та на електронну адресу mail uvpte.gov.ua. За додатковою інформацією звертайтесь до Гачкевич Уляни Ігорiвни, головного спеціаліста управління інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Тернопільської обласної державної адміністрації, щоденно в робочі дні. тел. +38 (096) 802-38-84.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux