Розпочинається обласний дитячий конкурс малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику
опубліковано 23 листопада 2022 року о 11:35

Конкурс малюнка на спортивну тематику розпочинають управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Приурочений захід до Дня Святого Миколая і відбуватиметься в рамках реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».


Головною метою Конкурсу є популяризація здорового способу життя та привернення уваги підростаючого покоління до занять руховою активністю. Через малюнок юні учасники мають змогу висловити своє ставлення до занять своїм улюбленим видом рухової активності та видом спорту.

Конкурс проводиться з 21 листопада до 12 грудня 2022 року.

У обласному Конкурсі можуть брати участь діти у таких вікових категоріях:

Перша категорія – автори робіт віком до 8 років;

Друга категорія – автори робіт віком від 9 до 12 років.

Усі роботи, які подаються на конкурс, мають бути авторськими. Малюнки повинні бути виконані власноруч, без допомоги інших осіб.

Усі роботи, надіслані на конкурс мають відображати спортивну тему.

Малюнок потрібно сфотографувати та надіслати фото на електронну адресу: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/ .

Усі роботи, які надсилаються на Конкурс, повинні відповідати наступним вимогам:

– усі малюнки мають бути виконані на аркуші формату А4 - олівцями, фломастерами, фарбами тощо;

- кожен учасник має надіслати фото свого малюнка на спортивну тематику у форматі JPEG та бажано своє фото;

– назва роботи повинна мати такий вигляд: ім'я, прізвище автора, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактна інформація повнолітнього представника (мобільний телефон, Прізвище, Ім'я).

(Наприклад: Артем Гончаренко, 08.09.2011 рік, вул. Зелена, 9, с. Соборне, Байковецька територіальна громада, представник Анна Гончаренко, тел. 0971122955).

Роботи авторів будуть опубліковані у соціальні мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Ознайомитись з положенням про проведення конкурсу можна у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Переможці та призери обласного дитячого конкурсу малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику в рамках реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності „Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація” нагороджуються медалями, сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” та призами від управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux