Тернопільські громади запрошують до участі у новій навчальній програмі щодо адміністративної процедури
опубліковано 04 грудня 2023 року о 15:29

У січні 2024 року стартує нова ініціатива від «U-LEAD з Європою», покликана допомогти сотні посадових осіб місцевого самоврядування поглибити розуміння Закону України «Про адміністративну процедуру», а також сформувати їхні навички та уміння. Про це повідомляють у регіональному офісі U-LEAD у Тернопільській області.

«Кроки для спеціалістів. Адміністративна процедура» – це комплексна навчальна програма, покликана поглибити розуміння цілей і змісту Закону України «Про адміністративну процедуру», сформувати уміння і навички, необхідні для застосування адміністративної процедури в діяльності органів місцевого самоврядування.

Програма покликана роз’яснити особливості впровадження Закону України «Про адміністративну процедуру» та його вплив на подальшу діяльність представницьких й виконавчих органів місцевого самоврядування, розвиток професійної компетентності для прийняття й виконання адміністративних актів, а також ефективного вирішення адміністративних справ.

У навчальній ініціативі зможуть взяти 100 посадових осіб місцевого самоврядування (секретарі місцевих рад; заступники сільського, селищного, міського голови; керуючі справами виконавчих комітетів сільської, селищної, міської рад; інші посадові особи місцевого самоврядування, до повноважень яких належать підготовка та розгляд адміністративних справ та прийняття адміністративних актів) – представників громад із населенням до 50 тис., обраних шляхом відкритого відбору. До участі буде відібрано одного представника від громади.

Тривалість – 10 тижнів, початок 16 січня 2024 року.

За результатами успішного пройденого навчання учасники отримають сертифікати.

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 8 грудня 2023 року, в темі повідомлення вказавши «Адмінпроцедура_Прізвище учасника_Область» у форматі MS Excel.


Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна на Промо-заході, що відбудеться 1 грудня 2023 року о 10:00, взяти участь у якому можна за цим посиланням: ТУТ.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux