Віктор Устенко провів засідання регіональної комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та інших категорій громадян
опубліковано 29 серпня 2024 року о 13:13

Заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко провів засідання регіональної комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та інших категорій громадян.

Учасники зустрічі розглянули та проголосували за 10 звернень, щодо надання статусу потерпілого від Чорнобильської катастрофи.

Зокрема, позитивні рішення прийняли щодо: 

1. Крижановського Юрія Романовича, 1962 р.н., жителя м. Чорткова, щодо визначення йому статусу потерпілого від Чорнобильської    катастрофи,    віднесеного    до    категорії    1,    у    зв`язку   із встановленням причинного зв`язку інвалідності, пов’язаної з Чорнобильською катастрофою, та видачі відповідного посвідчення.
2. Гевко Любомири Євгенівни, 1970 р.н., жительки м. Чорткова, щодо визначення їй статусу потерпілої від Чорнобильської катастрофи, віднесеного до категорії 1, у зв`язку із встановленням причинного зв`язку інвалідності, пов’язаної з Чорнобильською катастрофою, та видачі відповідного посвідчення.
3. Борси Валентини Василівни, 1958 р.н., жительки м. Чорткова, щодо видачі їй посвідчення дружини померлого громадянина, з числа учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, віднесеного до категорії 1, смерть якого пов’язана з Чорнобильською катастрофою, та видачі відповідного посвідчення.
4. Островерхої Марії Антонівни, 1953 р.н., жительки м. Чорткова, щодо видачі їй посвідчення дружини померлого громадянина, з числа потерпілих від Чорнобильської катастрофи, віднесеного до категорії 1, смерть якого пов’язана з Чорнобильською катастрофою, та видачі відповідного посвідчення.
5. Ярошинської Іванни Йосифівни, 1962 р.н., жительки м. Чорткова, щодо видачі їй посвідчення дружини померлого громадянина, з числа учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, віднесеного до категорії 1, смерть якого пов’язана з Чорнобильською катастрофою, та видачі відповідного посвідчення.
6. Теслюк Світлани Юріївни, 1984 р.н., жительки м. Чорткова,  щодо  визначення   їй   статусу   потерпілої   від   Чорнобильської катастрофи, віднесеної до категорії 1, у зв`язку із встановленням причинного зв`язку інвалідності, пов’язаної з Чорнобильською катастрофою, та видачі відповідного посвідчення.
7. Фаб’янчук Юлії Петрівни, 2016 р.н., жительки с. Жолобки, Кременецького району, щодо визначення їй статусу дитини, потерпілої від Чорнобильської катастрофи, та видачі відповідного посвідчення.        
8. Фаб’янчука Петра Петровича, 2019 р.н., жительки с. Жолобки, Кременецького району, щодо визначення йому статусу дитини, потерпілої від Чорнобильської катастрофи, та видачі відповідного посвідчення.
9. Вітовської Марії Іванівни, 1951 р.н., жительки м. Заліщики, Чортківського району, щодо  визначення   їй   статусу   потерпілої   від   Чорнобильської катастрофи, віднесеної до категорії 1, у зв`язку із встановленням причинного зв`язку інвалідності, пов’язаної з Чорнобильською катастрофою, та видачі відповідного посвідчення.
10. Панасюк Ганни Василівни, 1941 р.н., жительки м. Чорткова, щодо  визначення   їй   статусу   потерпілої   від   Чорнобильської катастрофи, віднесеної до категорії 1, у зв`язку із встановленням причинного зв`язку інвалідності, пов’язаної з Чорнобильською катастрофою, та видачі відповідного посвідчення.
Переглянули: Andriy Korniy о 13:14
Увести





Напишіть Andriy Korniy


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux