Вітання голови ТОДА Володимира Труша з нагоди Дня працівників сільгосподарства
опубліковано 21 листопада 2021 року о 08:30

Вітання голови обласної державної адміністрації до Дня працівників сільського господарства

Шановні аграрії!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

Завдяки Вашій праці Тернопільщина традиційно входить до п’ятірки кращих серед регіонів в державі щодо урожайності сільськогосподарських культур, а полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами.

Аграрний сектор економіки - це основа життєдіяльності нашого краю, який займає провідне місце у народногосподарському комплексі області. Нині тут створюється більше - 27,0 відсотків валової доданої вартості та близько - 33 відсотків експорту товарів сільськогосподарської продукції.

Сільське господарство регіону не дивлячись на пандемію і складні кліматичні умови розвивається стабільно та динамічно. Поряд із великими підприємствами все міцніше стають на ноги фермерські господарства, розвиваються сільськогосподарські кооперативи, все частіше ми чуємо про те, що наші аграрії переймають передовий світовий досвід та впроваджують власні інноваційні підходи до господарювання. І результати їх роботи створюють імідж області як потужного аграрного регіону, що гідно може конкурувати зі своєю продукцією на світових ринках. Розбудовується інфраструктура зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, будуються нові виробничі потужності, створюються додаткові робочі місця.

Такі вагомі досягнення є результатом ефективної роботи усіх, хто піклується про продовольчу безпеку нашого краю і держави.

Незмінний інтерес іноземних інвесторів до різних галузей розвитку сільського господарства є доказом перспективності та конкурентоспроможності продукції краю.

Сподіваюся, що наша спільна праця примножить здобутки області, сприятиме її розквіту, а плани втіляться у реальність задля підвищення рівня життя людей на селі.

Висловлюю Вам, шановні хлібороби, слова глибокої поваги і вдячності за Вашу працю, любов до рідної землі і примноження кращих хліборобських традицій.

Міцного здоров’я, щастя Вам і Вашим родинам, миру та злагоди у кожен дім!


З повагою

Голова адміністрації Володимир ТРУШ

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux