Голова облдержадміністрації Володимир Труш зустрівся із головою Держпродспоживслужби України Владиславою Магалецькою.
Під час зустрічі представники обговорили питання безпеки шкільного харчування.
«Як ви знаєте, в країні стартувала реформа харчування у школах. Суттєві зміни у харчуванні школярів відбуваються вперше за останні 30 років. Тепер у меню передбачені свіжі фрукти, овочі, страви на пару або запечені, більше м’яса та риби, і мінімум цукру та солі. Для цього ми оновили у закладах харчоблоки та закупили нове кухонне обладнання. Спеціалісти Держпродспоживслужби посилили контроль над організацією харчування в закладах освіти, впровадження НАССР, та запроваджено меню за рекомендаціями Євгена Клопотенка», - каже Володимир Труш.